Oktobar je „Mjesec hrvatskog turizma“

Do početka ove akcije sve zainteresovani turistički subjekti mogu da se priključe i prouče uslove učešća u projektu „Mjesec hrvatskog turizma“
Nakon odlične turističke sezone dolazi oktobar mesec rezervisan za projekat „Mjesec hrvatskog turizma“. Ovaj projekat je samo nastavak prošlogodišnje akcije „Tjedan odmora vrijedan“ koji se sprovodio u periodu od 16. do 25. oktobra, a koji u ovoj godini, zbog velikog interesa turističkih subjekata i građana, postaje „Mjesec hrvatskog turizma“ sa trajanjem od 1. do 31. oktobra.

Projekt sprovode Ministarstvo turizma i sporta kao i Hrvatska turistička zajednica s ciljem produžavanja turističke sezone i podsticanja domaćeg turizma u periodu turističke postsezone. Osim hrvatskih građana ponude po povoljnijim cenama moći će koristiti i međunarodni gosti i strani turisti koji će tokom oktobra boraviti na hrvatskim destinacijama.

Projekat će turistima ponuditi usluge po sniženim cenama od minimalno 35% a više o akciji možete pronaći na zvaničnoj internet stranici.

Izvor: https://tumagazin.rs/

Foto: https://tumagazin.rs/