„Stvarnost“ nagradila „Turističku prizmu“ za hiljadu dvestotu radio-emisiju

U novosadskom hotelu „Šeraton“ javnim snimanjem 1200. emisije obeležen značajan jubilej radio-emisije „Turistička prizma“.

Radio-emisija i časopis „Turistička prizma“ postoje od 1997. godine u oviru istoimenog privrednog društva čiji je osnivač, i glavni i odgovorni urednik oba medija, Đorđe Mihajlović. Projekti porodice Mihajlović (uz važan doprinos supruge Zvezdane i sinova Nikole i Svetozara) poznati su turističkoj javnosti Srbije i susednih zemalja po brojnim manifestacijama, koje znalački organizuju već četvrt veka.

Mnogi poslenici u turizmu ponose se renomiranim priznanjima „Turistička prizma“ za postignute uspehe u hotelijerstvu, restoratesrstvu, marketingu i promociji turizma u Jugoistočnoj Evropi.

Bez velike pompe, uz učešće predstavnika turističke industrije Srbije, javnim snimanjem i druženjem uz muzički program, proslavljena je 1200. radio-emisija „Turistička prizma“.

Pre početka javnog snimanja mr Dragan Todorović, osnivač Izdavačke delatnosti „Stvarnost“ u Aranđelovcu, uručio je Đorđu Mihajloviću Povelju „povodom 1200. radio-emisije „Turistička prizma“ – za medijski doprinos razvoju turizma“. Ujedno je preneo i čestitke u ime Udruženja novinara Srbije, čiji je član Uprave, za najduže trajanje emisije u oblasti turizma u Srbiji. Naime, emitovane su u programima radija i druge emisije, poput „Turističke razglednice“ Radija 101, ali nijedna nije ostvarila 1200 emitovanja kao „Turistička prizma“.

Izvor: https://turistickaprizma.rs/

Foto: https://turistickaprizma.rs/