TURISTIČKI CVET ZA NAJBOLJE

TURISTIČKI CVET ZA NAJBOLJE

U organizaciji Turističke organizacije Srbije, 37. put je dodeljeno prestižno priznanje Turistički cvet najboljima u turizmu u različitim kategorijama.
Odluke je doneo petočlani žiri na čelu sa prof. dr Goranom Petkovićem, šesti glas je bio sa društvenih mreža, a kako saznajemo bilo ih je preko 50 hiljada, što dovoljno govori o popularnosti akcije i vrednosti nagrade.
Uz konstataciju dobrih, čak rekordnih rezultata u turizmu Srbije i planovima u narednoj godini iznetih od resornog ministra Huseina Memića i Marije Labović, direktorke TOS-a, najavljena su i optimistička očekivanja za iduću godinu.
Evo i laureata po kategorijama:
TO Loznica – kategorija turističke organizacije; Taratours, Bajina Bašta u kategoriji turističke agencije; Fruške terme u kategoriji hoteli; Beogradski maraton – kategorija manifestacije; Lala vineyard glamping resort, Sr. Karlovci u kategoriji eko i etno turizam; Šarganska osmica za doprinos razvoju turizma; TV emisija Šarenica u kategoriji elektronski mediji i Borislav Radošević u kategoriji blogeri i influenseri.

Čestitike svim nagrađenima!

Foto: Đorđe Mihajlović

Izvor: Đorđe Mihajlović