Udruženju Gourmet over Mura turistički Oskar Slovenije

Udruženje turističnik novinara Slovenije dodjelilo je statuo i povelju Kristalni Triglav 2020 udruženju Gourmet over Mura. Nagradu Kristalni Triglav udruženje dodeljuje za veliki doprinos turizmu, i sa pravom ima renome turističkog Oskara.

Dobitnik Udruženje Gourmet over Mura proglašen je več krajem lanske godine na virtualnoj priredbi, a ovih dana statua i povelja dodeljeni su članovima udruženja osobno na priredbi u Vinskom podromu Steyer.

Članovi Udruženja Gourmet over Mura su provajderji visokog kvalita u kulinariki, vinarstvu i smeštaju sa levog i desnog brega reke Mure u severoistočnoj Sloveniji.
Članovima neformalnog udruženja u nekoliko godino uspelo je udružiti najkvalitetniju ponudu u ćitavoj regiji, razviti čuvenu blagovno znamku za visoki kvalitet i osnovati uspešan turistički projekt u regiji.

Članovi udruženja su Šunkarna Kodila, Gostilna Rajh,Vinarija Marof, turistička kmetija Firbas, Pivovara Bevog,proizvodžač bučnoga olja Kocbek in Vinarija Steyer, a prošle godine kao partneri pridružili su jim se i vlasnici kvalitetnih nameštajnih objekata.

Izvor: Društvo turističnih novinarjev Slovenije

Foto: Društvo turističnih novinarjev Slovenije