Konačno se ova predivna zemlja otvara za turiste.

Austrija se otvara turizmu
Od 19. svibnja u Austriji se otvaraju gastronomski i smještajni objekti, objekti s rekreacijskim sadržajima i sl. Austrija čini sve što je u njezinoj moći da dodatno smanji broj zaraženih i nadamo se da ćemo se uskoro opet vidjeti na odmoru u Austriji! Ovdje možete pronaći sve detalje o trenutnim mjerama.
Najvažnije informacije na jednom mjestu
Austrija i dalje uspješno i dosljedno provodi mjere suzbijanja koronavirusa. To omogućuje otvaranje od 19. svibnja, posebno u području gastronomije, smještaja, kulture i rekreacije. Austrija je opet otvorena.
Odmor u Austriji napokon je opet moguć! Naravno će se, za Vašu sigurnost, i dalje provoditi posebne sigurnosne mjere. Za mnoge će aktivnosti tako biti potreban negativan test na koronavirus, dokaz o cijepljenju ili potvrda o preboljenoj infekciji koronavirusom. Austrija je globalno na samom vrhu u pogledu broja provedenih testiranja na koronavirus, a infrastruktura za testiranje dakako će biti na raspolaganju i našim gostima.

Ulazak u Austriju

je, unatoč pojačanim mjerama, gostima iz većine zemalja EU-a i dalje omogućeno bez ograničenja.

Rezervacije bez žaljenja – koronavirus i uvjeti storniranja rezervacija
Bilo za ljeto ili za zimu – svi koji sad planiraju odmore pitaju se što će se dogoditi ako zbog koronavirusa putovanje ne bude dopušteno? Što ako se granice ponovno zatvore ili se razbolim pred putovanje? 
Što učiniti ako se razbolim na odmoru? Austrijski domaćini i ugostitelji učinit će sve da Vaš boravak bude što sigurniji. Međutim, u ovim izvanrednim vremenima ne postoji stopostotna sigurnost. Što se događa ako sumnjate da ste zaraženi koronavirusom? 

Sigurni u gondoli i kolibi! Planinarenje u vrijeme korone
Žičare Vas sigurno i udobno voze u austrijske planine, čak i u vrijeme korone. Ovdje ćete pronaći odgovore na najvažnija pitanja povezana s planinarskim odmorom u Austriji.

Sve relevantne informacije možete pronaći na sledećem linku: https://travel-advisor.eu/konacno-se-ova-predivna-zemlja-otvara-za-turiste/?fbclid=IwAR1Yzr9cdsUpTMfBJbztH2BYcXGJVaY5iX20GjckDe4oc5WrEaxqxYRv-4c

Izvor: https://travel-advisor.eu/

Foto 1: https://travel-advisor.eu/

Foto 2: jacek-dylag-5SjAaqqCCmY-unsplash

Foto 3: alex-azabache-BReigPd7XnQ-unsplash