Pokrenuta kampanja “I ovog ljeta Trebinje te čeka”

Turistička organizacija Grada Trebinja u sredu 2. juna je pokrenula promotivnu kampanju sa sloganom: “I ovog ljeta – Trebinje te čeka” uz haštag generatore #gotrebinje #ljetujutrebinju i #sviutrebinjeКampanja ima za cilj promociju turističke ponude Trebinja na regionalnom turističkom tržištu, a poseban fokus biće stavljen na tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

U tu svrhu kreirano je više multimedijalnih sadržaja kojima će se putem digitalnih kanala komunikacije direktno doći do većine potencijalnih turista, a poseban osvrt biće stavljen na reklamiranje putem Google-a, društvenih mreža i ostalih internet kanala i medija.

S ciljem boljeg pozicioniranja Trebinja na tržištu tokom naredna dva meseca, izrađeni su i zakupljeni reklamni bilbordi, “city light” displeji i platforme, kao i ostale oglasne površine u većim gradovima Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.
Кampanja je kreirana u saradnji sa agencijom Konteent Media iz Banjaluke, a planirano je da traje do zaključenja letnje turističke sezone.

Izvor: https://www.turistickizurnal.com/

Foto: Pixabay.com

Video: YouTube-gotrebinje