Luksuzni ski-rizort Viceroy Kopaonik otvara se 15. juna

Hotel i ski-rizort Viceroy Kopaonik Serbia otvara se zvanično 15. juna, a prve goste dočekaće već dan kasnije, najavio je generalni direktor hotela Goran Kovačević.

Kopaonik je prva evropska destinacija čuvene internacionalne hotelske grupacije Viceroy, a tokom leta sledi otvaranje hotela u Portugaliji.

– Nije isključeno da u narednom periodu dobijemo još neki objekat u Srbiji, Beogradu ili regionu – rekao je Kovačević.

Ovaj ski rizort ima 119 soba različitih struktura, a prema Kovačevićevim rečima prvi je u potpunosti ski-in ski-out rizort na Kopaoniku.

Pored recepcije i lobija nalazi se i biblioteka, a hotel poseduje i tri konferencijske i sale za sastanke, kao i spa centar i bazene i tri restorana.

– Gosti već mogu da bukiraju smeštaj za letnju, ali i za zimsku sezonu i već imamo prve rezervacije – naglasio je Kovačević.

Hotel će imati oko 150 zaposlenih u sezoni.
Bil Volš (Bill Walshe), izvršni direktor kompanije Viceroy Hotels & Resorts sa sedišem u Los Anđelesu istakao je da iskustvo koje će gostima pružati u hotelu na Kopaoniku neće bi “ni nalik dosadašnjoj ponudi u Srbiji”.

– To je najbolje ski-in, ski-out iskustvo koje možete da zamislite. Iskustvo sa infuzijom Kalifornije i Holivuda – rekao je Volš.

Izvor: https://www.turistickisvet.com/

Foto: Viceroy Hotels& Resorts