ODRŽANA POSLOVNO-TURISTIČKA BERZA PUT 2024 U BIOGRADU NA MORU

U Biogradu na moru, u predivnom ambijentu resorta Crvena luka, započela je ovogodišnja poslovno-turistička berza PUT, koju već tradicionalno organizuju kompanija “Vall 042” i UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija. Ovoga puta, berza je imala dodatnu podršku i domaćinstvo Turističke zajednice Biograda.

Ovogodišnja berza je bila posebno značajna jer je oborila rekorde po broju učesnika, okupivši predstavnike iz čak sedam zemalja. To je još jedan dokaz rastućeg značaja ove manifestacije u turističkoj industriji.

Prvi dan berze bio je rezervisan za neformalno druženje na brodu i uzbudljivu vožnju do malenog ostrva Vrgada, koje krije pravo pitoreskno mestašce. Iako broji tek 189 stanovnika, Vrgada ima svoju osmogodišnju školu i duh zajednice koji čuva zaštitnica, Gospa od zdravlja. Veče je završeno svečanom ceremonijom dodele nagrada “Simply the Best” najzaslužnijima u turističkoj industriji.

Drugi dan na poslovno-turističkoj berzi PUT u Biogradu počeo je radno. B2B susreti su bili u punom jeku, pružajući priliku za stvaranje novih poslovnih veza i saradnje. Popodnevni program bio je posvećen daljem umrežavanju, koje je nastavljeno u Dalmalendu i na prelepom Vranskom jezeru. Pored poslovnih susreta, organizovani su i kvalitetni izleti radi boljeg upoznavanja destinacije, što je dodatno obogatilo iskustvo svih učesnika.

A kako bi se radni dan završio na najbolji mogući način, večernja žurka održana je u prelepom ambijentu resorta Crvena luka, gde smo imali privilegiju boraviti. Ova žurka nije samo bila prilika za opuštanje i uživanje, već i dodatni prostor za razmenu ideja i iskustava, što je upravo ono što ovakve manifestacije čini posebnim.

Uzbuđenje i energija ovogodišnje berze PUT u Biogradu ne jenjavaju, i s nestrpljenjem očekujemo nastavak događaja koji će sigurno obogatiti naše profesionalne i lične kontakte, kao i iskustva koja nosimo sa sobom. Sledeće godine, jubilarna berza održaće se u resortu Sveti Martin na Muri, od 9. do 11. aprila, obećavajući još veći spektakl i priliku za dalji razvoj turističke industrije.

Izvor: Turistička prizma

Foto: Turistička prizma