SAJAM VINA WineOS u OSIJEKU

Foto: DEKANTER udruga

SAJAM VINA WineOS u OSIJEKU

Osmo izdanje sajma vina, dobrih gurmanskih specijaliteta i ugodnog življenja pod nazivom WineOS biće i ove godine upriličen u Osijeku 13. I 14. januara, u sportskoj dvorani „Gradski vrt“. Po najavama organizatora, posetiocima će biti ponudjeni brojni sadržaji, a ono što je najvažnije jeste uživanje u izuzetnim vinima istoka Hrvatske i ostalih domaćih vinogorja, a prisutni će biti i vinari iz država u regionu. Pored degustacija, najavljene su i veoma zanimljive radionice u organizaciji poznatog vinskog autora Željka Garmaza, a one počinju već 12. januara i biće ih ukupno 11 u tri sajamska dana.

Detaljne informacije o WineOS-u možete potražiti na internet stranici wineos.info ili na društvenim mrežama, a za sve vas koji biste da posetite sajam, važno je da znate da se ulaznice mogu kupiti jedino u predprodaji u vinoteci VINITI, uz prethodnu prijavu na e-mail wineos.festival@gmail.com ili telefonskom najavom na broj +385 98 1747 108. Cena pojedinačne ulaznice je 150 ili 200 kuna u zavisnosti od radionice, dok dnevni paketi koštaju 500 kuna. Broj mesta na svakoj radionici je ograničen na dvadeset osoba, pa organizatori preporučuju da što pre sebi obezbedite mesto.

Ekipa Turističke prizme će bitim prisutna na ovom izuzetnom eno-gastro dogadjaju pa će pratioci našeg portala i radio emisije imati priliku da dožive deo tamošnje atmosfere koju ćemo pokušati da dočaramo.

Autor: Đorđe Mihajlović

Foto: DEKANTER udruga