Savršena destinacija za zaljubljene

Na Kipru možete pronaći neverovatno lepe plaže. More je izuzetno toplo, a klima blaga, što ga čini izuzetnom destinacijom za letnji odmor
Kipar je poznat kao destinacija moraju obično posećuju turisti koji vole luksuz. Kombinacija istorije, kulture i prirode zaista ga čine idealnom i sadržajnom destinacijom za sve uzraste. Treba navesti da je Kipar savršena destinacija za zaljubljene.

Ovo ostrvo ima duge peščane plaže, i nudi mnogo toga turistima koji traže opušten i okrepljujuć odmor. Postoji veliki broj plaža koje su kao napravljene za porodične odmore, a postoje i one skrivene, usamljene i divlje. Ukoliko skrenete sa zvaničnih staza pronaći ćete možda i najbolje čuvane tajne ostrva.

Otkrijte koje zemlje imaju najbolje plaže na svetu.
Preko 10% Kipra je prekriveno vegetacijom, i u malim uvalama nalaze se divlje plaže, skriveni biseri Mediterana. Upravo to ga izdvaja od ostalih turističkih destinacija. Iako ga svake godine posećuje veliki broj turista, on uvek čuva ono najromantičnije za parove i zaljubljene. Svaki skriveni deo ostrva je savršena destinacija za zaljubljene, a svi znamo da ljubav zahteva samoću.

Postoji i veliki broj hotela koji nude tajve vrste odmora, rezervisane samo za parove i zaljubljene, neke od takvih hotela možete pronaći na booking.com stranici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

Izvor: https://tumagazin.rs/

Foto: https://tumagazin.rs/