Turistička Prizma u Budvi

Maja Liješević
Direktorka Turističke organizacije Budve

Patrola Turističke prizme u obilasku crnogorskog primorja, posetila je i „prestonicu“ turizma Budvu i uverila se u užurbane pripreme za letnju sezonu, koja je praktično i otvorena s uskršnjim i prvomajskim praznicima.
Po rečima Maje Liješević, direktorke Turističke organizacije Budve, pripreme su vidljive na sve strane, a poseban akcenat se stavlja na bezbednost gostiju u hotelima i ugostiteljkskim objektima. Po njenim rečima, epidemiološka situacija je povoljna i kreće se uzlaznom putanjom, pa je uz maksimalno olakšanje prelaska granica u Regionu, bez ikakvih potvrda o vakcinisanju ili testova, za očekivati jednu sasvim korektnu turističku sezonu.
„ Turistička organizacija Crne Gore uz učešće svih primorskih gradova i njihovih organizacija predstaviće svoju turističku ponudu u nekoliko gradova u Srbiji, a Budva će kao grad pobratim s Novim Sadom 26. maja biti nosilac dogadjaja u ovom gradu, rekla je Liješević i dodala. Biće ovo prilika da pozovemo sve goste koji tradicionalno letuju u Crnoj Gori, ali i sve dobronamerne ljude da nas posete kao drage prijatelji i komšije, jer naša zemlja i grad Budva ih očekuju otvorenog srca“.

Izvor: Đorđe Mihajlović
Foto: Pixabay